Waarom een PPA van Ørsted

Wij zijn het meeste duurzame energiebedrijf van de wereld.

Neem contact met ons op

Voor een wereld die volledig draait op groene energie

Bij Ørsted zetten wij onze visie om in actie. In de komende zes jaar investeren wij € 26,8 miljard in groene energie.

Met onze windparken op zee voorzien we inmiddels 12 miljoen mensen van stroom. In 2025 leveren we elektriciteit voor meer dan 30 miljoen mensen.

Alle cijfers op een rij

6.3M

180,000

15GW

29

Windparken op zee Windparken op zee zijn de toekomst van energie. Enig idee hoe ze werken?
Onze visie Wij vinden dat het tijd is om echt actie te ondernemen tegen klimaatverandering en een wereld te creëren die volledig draait op groene energie.
Onze naam Wij zijn vernoemd naar Hans Christian Ørsted, één van de grootste wetenschappers ooit. Bekijk de video voor meer informatie over deze energie-innovator.

Deze stroomleveringsovereenkomst sluit perfect aan op onze duurzaamheidsdoelen en onze ambities om een coherente energiemanagementstrategie te hebben.

Graham Southall Group Commercial Director bij Northumbrian Water

Neem verantwoordelijkheid. Kies voor groen.

Door te kiezen voor een samenwerking met Ørsted, draagt ook u en uw bedrijf bij aan een wereld die draait op groene energie.Ørsted NL in cijfers

1+2

752 MW

Marktleider in windenergie op zee.

Windenergie op zee is cruciaal voor het toekomstige energiesysteem van Nederland; het is duurzaam, betaalbaar en betrouwbaar. Onze groene stroomleveringsovereenkomst stelt Nederlandse bedrijven in staat om de ontwikkeling van wind op zee te ondersteunen met behulp van langlopende contracten met een vaste prijs. Ons Borssele windpark is eind 2020 gereed en is ook voor uw bedrijf een mooie kans om deel uit te maken van de groene energietransitie, terwijl uw energieprijsrisico op langere termijn wordt verminderd.

Wij bieden nu groene stroomleveringsovereenkomsten over de gehele wereld en in Europa; in Engeland, Nederland, Duitsland, Zweden en Denemarken.

Doe met ons mee en creëer een groenere toekomst.

  • In bedrijf
  • In uitvoering
  • In ontwikkeling

Duurzaamheid is verankerd in alles wat we doen

Behaal commercieel voordeel.
Kies voor groen.

Ontdek de milieu-, maatschappelijke en commerciële voordelen van groenere energie in dit gratis whitepaper.

Hier kunt u uw gegevens achterlaten als u de meest recente rapporten en updates van onze experts wilt ontvangen.

Vul uw naam in.
Vul uw bedrijfsnaam in.
Vul uw email adres in.
Please enter country code.
Please enter your phone number.
Ik geef toestemming aan Ørsted Group ('Ørsted') om mijn naam, telefoonnummer en e-mailadres te gebruiken om per e-mail, telefoon en via sociale media contact met mij op te nemen met informatie over Ørsted, haar producten en services, groene energie, wedstrijden en evenementen.
Ik kan deze toestemming op elk gewenst moment intrekken door me af te melden. Ik kan meer lezen over hoe mijn persoonlijke gegevens worden verwerkt in het privacybeleid van Ørsted. Je dient in te stemmen met ons privacybeleid.

Controleer svp uw email

U hebt zich succesvol aangemeld.

Klik op bevestigen in de email die we hebben verzonden en ontvang de informatie en de belangrijkste inzichten over een keuze voor groene energie.