Strategy and business development

Business Analyst eller Controller til forretningsanalyse

Forestil dig en fremtid, hvor du bidrager til den grønne omstilling gennem analyser og optimering af forretningsøkonomien på danske kraftvarmeværker

I denne rolle vil du være ansvarlig for kvalitetssikringen af faktureringsgrundlaget for vores varmeproduktion, udarbejdelsen af varmebudgettet og den efterfølgende kundekontakt. Derudover bliver du ansvarlig for diverse økonomiske analyser, som afdækker forholdene omkring varmeafregning og de der er tilknyttede elprodukter.

Velkommen til Bioenergy
Du bliver del af Customers & Settlement, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med kunderelationer og udvikling af varmeproduktionsløsninger på centrale danske kraftværker. Du vil blive en del af et team af 15 højt engagerede og kompetente kolleger, som værdsætter en let omgangstone og åben kommunikation. Afdelings opgaver spænder bredt fx. afregning af varmekontrakter, udarbejdelse af diverse interne økonomske analyser, forhandling af nye varmeaftaler, rapportering til myndigheder, regulatoriske opgaver og projektledelse.

I jobbet vil du:

  • kvalitetssikre komplicerede varmeafregningsgrundlag
  • udarbejde varmebudgetter og vedligeholdelse af varmeafregningsmodeller
  • opbygge gode kunderelationer
  • drive interne og eksterne processer i samarbejde med teamet.

For at få succes i denne rolle forventer vi, at du:

  • har, eller er på vej mod, en uddannelsesmæssig bagrund som fx. cand.merc., cand.merc.aud. eller HD(r)
  • har erfaring med udarbejdelse af regnskab, budgetter og økonomiske analyser
  • har en proaktiv og systematisk tilgang til dine arbejdsopgaver og værdsætter samarbejde på tværs af teamet
  • formår at formidle det komplicerede på en simpel og let forståelig måde.

Få et job, der gør en forskel
Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab, og som global leder står vi i spidsen af klimakampen. Hos os vil du være med til at skabe og drive de ændringer, der kan lede til en grøn fremtid indenfor energi. Du vil styrke dit talent i en hurtigt voksende branche, hvor du vil have mulighed for at lære og udvikle dig gennem udfordrende opgaver og i samarbejde med førende eksperter. Her vil du arbejde i et behageligt arbejdsmiljø baseret på tillid, respekt og samarbejde.

Form fremtiden med os
Send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 2 January 2023, da vi løbende indkalder til samtaler. Vi forbeholder os retten til at fjerne annoncen, når vi har fundet den rette kandidat.

Du er velkommen til at kontakte Boje Henriksen, Director, på (Denmark +45) 99557839, hvis du vil vide mere om stillingen.

 

Hvis du ønsker at anmode om justeringer af arbejdsmetoder, arbejdsmønstre eller vurderings- eller interviewprocessen, tager vi med glæde en snak om alternative arrangementer. 

Bemærk venligst, at din ansøgning kun bliver taget i betragtning, hvis den indsendes via vores online karriereside.