Werken bij Ørsted

Voor een wereld die volledig draait op groene energie

Onze 5600 medewerkers zetten zich elke dag in voor de energiebehoeften van onze klanten, zakelijke partners en de samenleving. We ontwikkelen, bouwen en exploiteren moderne duurzame energieoplossingen en lopen daarmee voorop in de wereldwijde energie transformatie.

In actie tegen klimaatverandering

Ørsted is van een energiebedrijf dat intensief gebruik maakte van kolen en olie veranderd in één van de meest groene energiebedrijven. We zijn wereldwijder leider op het gebied van windenergie op zee. Onze transformatie is gedreven door onze visie dat een wereld die volledig draait op groene energie nodig is om de negatieve gevolgen van de klimaatverandering tegen te gaan. Die transformatie hebben we ook economisch succesvol kunnen vormgeven.

Groene energieoplossingen van morgen

Om de koploper te zijn en blijven in de groene energie transformatie investeren we volop in innovatie en onze medewerkers om de groene energieoplossingen van morgen te creëren. Werken bij Ørsted betekent werken in een collegiale, dynamische en diverse werkomgeving. Om onze mensen het maximale uit zichzelf te laten halen stimuleren wij een leven lang leren.

Lange termijn tevredenheid

Onze gepassioneerde en deskundige medewerkers zijn de basis van ons succes in het verleden en de toekomst. Wij geloven erin dat mensen die gelukkig zijn op hun werk zowel binnen als buiten het werk gelukkiger en gezonder zijn en meer energie hebben. Bij Ørsted staan we daarom voor een duurzame werkomgeving, waar niet alleen presteren, maar ook persoonlijke doelen, lange termijn tevredenheid en fysieke en mentale gezondheid centraal staan.

Voor het realiseren van onze missie is een diversiteit aan perspectieven erg belangrijk. Ørsted is een bedrijf dat draait op ideeën van een verscheidenheid aan mensen van over de hele wereld."


Nicholas Creswell, Global Head of Talent, People & Development

Kom bij ons werken

Wil je meewerken aan een wereld die volledig draait op groene energie?