Creëer met groene energie commercieel voordeel met een corporate PPA

Sluit een groene stroomleveringsovereenkomst met ‘s werelds meest duurzame energiebedrijf om de energieprijzen op lange termijn onder controle te krijgen.

PPA's - de slimme keuze voor uw bedrijf en onze planeet

Uw kosten veilig stellen

Energieprijzen schommelen. Door het sluiten van een op maat gemaakte overeenkomst voor de inkoop van windenergie op zee kunt u voorzien in uw totale behoefte aan hernieuwbare energie.

De toekomst veilig stellen

"Uw bedrijf kan bijdragen aan het behalen van de Europese klimaatdoelstellingen. Groene stroomleveringsovereenkomsten dragen bij aan een energievoorziening zonder CO2 en stellen bedrijven in staat om actie te ondernemen in de strijd tegen klimaatverandering."

Groene energie corporate PPA’s

Onze groene corporate PPA’s helpen jouw bedrijf met de reductie van CO2 uitstoot. Lees meer over waarom en hoe we dat doen.

Werk met de wereldleider op het gebied van windenergie op zee

Wij hebben onze bedrijfsactiviteiten van een traditionele energieleverancier omgeschakeld naar ‘s werelds meest duurzame energiebedrijf. Zie hoe een samenwerking met ons u van voordeel kan zijn.

CPPA vanuit onze offshore windparken

Windenergie op zee stroomleveringsovereenkomsten bieden een groene energiebron die betrouwbaarder en constanter is dan veel andere hernieuwbare technologieën.

Behaal commercieel voordeel.
Kies voor groen.

Ontdek de milieu-, maatschappelijke en commerciële voordelen van groenere energie in dit gratis whitepaper.

Hier kunt u uw gegevens achterlaten als u de meest recente rapporten en updates van onze experts wilt ontvangen.

Vul uw naam in.
Vul uw bedrijfsnaam in.
Vul uw email adres in.
Please enter country code.
Please enter your phone number.
Ik geef toestemming aan Ørsted Group ('Ørsted') om mijn naam, telefoonnummer en e-mailadres te gebruiken om per e-mail, telefoon en via sociale media contact met mij op te nemen met informatie over Ørsted, haar producten en services, groene energie, wedstrijden en evenementen.
Ik kan deze toestemming op elk gewenst moment intrekken door me af te melden. Ik kan meer lezen over hoe mijn persoonlijke gegevens worden verwerkt in het privacybeleid van Ørsted. Je dient in te stemmen met ons privacybeleid.

Controleer svp uw email

U hebt zich succesvol aangemeld.

Klik op bevestigen in de email die we hebben verzonden en ontvang de informatie en de belangrijkste inzichten over een keuze voor groene energie.