Cordeel bouwt onderhoudsbasis Ørsted in Vlissingen

Cordeel bouwt onderhoudsbasis Ørsted in Vlissingen
Cordeel
Cordeel gaat de onderhoudsbasis voor het Borssele 1+2 windpark op zee van Ørsted bouwen. De onderhoudsbasis komt in Vlissingen-Buitenhaven. Vanuit deze locatie worden de bouw en het onderhoud van het windpark gecoordineerd. De bouw van de locatie gaat in het vierde kwartaal van 2018 van start. Cordeel Nederland is een allround aannnemersbedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsgebouwen. Cordeel heeft al ruim dertig jaar een vestiging in Vlissingen-Oost.

Klaasjaap Buijs, Ørsted’s construction manager voor windpark Borssele 1+2: “Met Cordeel hebben we een zeer ervaren partij kunnen contracteren om onze onderhoudslocatie te bouwen. Extra mooi is dat het bedrijf ook zeer bekend is in de regio en in Vlissingen een vestiging heeft. Ørsted ziet uit naar de samenwerking en de start van de bouwwerkzaamheden voor de onderhoudsbasis voor Borssele 1+2, later dit.”

Erik de Bruyn, algemeen directeur van Cordeel Nederland: “Cordeel heeft zich vanuit een jarenlange ervaring in de procesindustrie sterk ontwikkeld in de beheersing van de veiligheid en kwaliteit op haar bouwprojecten. We werken graag langdurig samen met onze opdrachtgevers. De realisatie van de onderhoudsbasis voor Ørsted stond vanaf het begin op onze verlanglijst, gezien het belang wat Ørsted hecht aan veiligheid, kwaliteit en samenwerking. Daarnaast sluit natuurlijk ook de geografische ligging van het project in Vlissingen perfect aan bij ons bedrijf.”


Neem voor meer informatie contact op met:


Woordvoerder Nederland van Ørsted (alleen voor media)
Stefan de Bruijn
communicatie@orsted.com
+31 6 15 18 62 00

Commercial manager Zeeland van Cordeel
Adri de Rijke
adri.derijke@cordeel.eu
+31 6 51 04 51 32


Over Cordeel


Cordeel Nederland is onderdeel van Cordeel Group, een internationale groep van bouw- en installatiebedrijven opgericht in 1934 met een geconsolideerde omzet van ruim 650 miljoen. Bij bedrijf werken meer dan 1800 personen. Cordeel is voor 100% én familiebedrijf. Cordeel werkt in Nederland in totaal met circa 150 mensen en realiseert een omzet in Nederland van 125 miljoen euro.

Cordeel is zeer actief in Zeeland met diverse projecten in diverse sectoren, waaronder recent nog de realisatie van diverse bedrijfsgebouwen op het Maintenance Value Park in Terneuzen waaronder een nieuw hoofdkantoor en workshop voor Dow. Cordeel is regionaal gevestigd met ruim dertig jaar een vestiging in Vlissingen-Oost waar recent nog geinvesteerd is in een nieuw kantoor en renovatie van de werkplaatsen en sinds kort ook een regiokantoor in Terneuzen ter ondersteuning de projecten in Zeeuws-Vlaanderen.