Ørsted opent onderhoudslocatie Borssele 1+2 in Vlissingen

Ørsted heeft de onderhoudslocatie voor het windpark Borssele 1+2 in Vlissingen gisteren feestelijk geopend. De opening werd samen met Energy Port Zeeland georganiseerd. De onderhoudslocatie werd officieel geopend door gedeputeerde Jo-Annes de Bat van Zeeland, wethouder John de Jonge van Vlissingen, CEO Daan Schalck van North Sea Port, directeur Erik de Bruyn van Cordeel Nederland en directeur Steven Engels van Ørsted Nederland.

Programmadirecteur Flemming Thomsen verwelkomde de bijna tweehonderd gasten en Henrik Egholm, EPC directeur van Borssele 1+2 gaf een presentatie over de stand van zaken van de bouw van het windpark, die momenteel plaatsvindt. Borssele 1+2 zal eind dit jaar operationeel zijn. Steen Carsten Larsen, hoofd operatie van Borssele 1+2, presenteerde de onderhoudsstrategie. Ook was er een bijdrage van Jens-Otto Horslund, de ambassadeur van Denemarken in Nederland.

Een impressie van de opening van de onderhoudslocatie is hier te bekijken:

Media Relations NL

bregr@orsted.com

+31 6 44021771