Programma innovatieve startups duurzame energie van start

Unieke samenwerking investeerder Rockstart en duurzaam energiebedrijf Ørsted

Innovatieve startups op het gebied van duurzame energie kunnen zich nu aanmelden voor het speciale Ørsted Propel Program van Ørsted en Rockstart. 
 
Rockstart heeft een speciaal programma ontworpen om tien ambitieuze ondernemingen te helpen met de groei en het vermarkten van hun product. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het uitgebreide netwerk, de mogelijkheden en de middelen en kennis van Ørsted. Samen worden er proefprojecten ontwikkeld en wordt gekeken naar financieringsmogelijkheden en mogelijke langetermijnovereenkomsten.
 
Eerder dit jaar kondigde Ørsted al een samenwerking aan met Rockstart als onderdeel van de nieuwe Nederlandse Innovatie Hub voor duurzame energie. Hierin worden kansrijke bedrijven en initiatieven ondersteund die aan de slag gaan met het energiesysteem van de toekomst. Door ondersteuning te bieden aan innovaties en het testen van technologieën wil Ørsted bijdragen aan de transitie naar een Nederland dat volledig draait op groene energie.
 
Aanmelden is mogelijk tot 16 november. Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden voor het programma. Aarzel niet om contact op te nemen met Sebastian via sebastian@rockstart.com als je vragen hebt over het sollicitatieproces. Ørsted en Rockstart zien je aanmelding graag tegemoet!

Media Relations NL

bregr@orsted.com

+31 6 44021771